Witam się ze wszystkimi, jak widać Eryk Chodura jestem. Bawiłem się kiedyś w mikronacje, ale to było bardzo dawno temu, sam nie pamiętam co to było, ale doświadczenia trochę mam. Interesuję się wieloma rzeczami, zwłaszcza sztuką współczesną, psychologią kryminalną i prawem, myślę, że chciałbym piastować urząd sędziego, ale to okaże się w praniu, bo nie mam nawet obywatelstwa
Witamy serdecznie w Republice, zapraszamy do składania wniosku o obywatelstwo i poznawania kraju i jego mieszkańców.

Witamy w Republice!
Hans von Eichenblatt - KRKiO, Senator XIII Kadencji, Gubernator Safez, KGP

Witam serdecznie.
Jeżeli interesuje się Pan sportem, w Suderlandzie jest go mnóstwo. Od piłki nożnej aż po wrestling.
Zapraszam.
/-/ Thomas ksiażę von Lisendorff
Admirał Sił Zbrojnych Republiki Suderlandu
Wiceprezes SAS
Selekcjoner Reprezentacji Suderlandu w piłce nożnej
Witam bardzo serdecznie i zachęcam do osiedlenia się. Na początek może spytam - ma Pan Skypa lub Discorda? Bardzo cenimy sobie łatwy i stały kontakt pomiędzy obywatelami.
Ferdynand Dugosz - Senator XIII Kadencji, Prezes Suderlandzkiej Agencji Kosmicznej

Dzień dobry Panie Eryku! Życzę miłego pobytu w Republice Suderlandu!
(21.07.2019, 14:36)Thomas von Lisendorff napisał(a): Witam serdecznie.
Jeżeli interesuje się Pan sportem, w Suderlandzie jest go mnóstwo. Od piłki nożnej aż po wrestling.
Zapraszam.
Przykro mi, ale słabo trafiona propozycja, sportem akurat wcale, a wcale się nie interesuję, tak czy owak dziękuję, lecz wolę poruszać się w swoich wymienionych przeze mnie dziedzinach
(21.07.2019, 15:32)Ferdynand Dugosz napisał(a): Witam bardzo serdecznie i zachęcam do osiedlenia się. Na początek może spytam - ma Pan Skypa lub Discorda? Bardzo cenimy sobie łatwy i stały kontakt pomiędzy obywatelami.
Mam discorda, więc na pewno będziemy w kontakcie
Oczywiście rozumiem.
/-/ Thomas ksiażę von Lisendorff
Admirał Sił Zbrojnych Republiki Suderlandu
Wiceprezes SAS
Selekcjoner Reprezentacji Suderlandu w piłce nożnej
(22.07.2019, 18:40)Ryszard Maj napisał(a): Dzień dobry! Dobrze Pan trafił, bo w Suderlandzie można rozwijać się zarówno w dziedzinie sztuki, jak i prawa. Obecnie co najmniej jedno stanowisko sędziego pozostaje nieobsadzone, więc kiedy tylko spełni Pan wymogi, ta ścieżka kariery stanie otworem. Życzę rzecz jasna powodzenia i sukcesów w naszym państwie oraz zachęcam do zadawania pytań w razie jakichkolwiek wątpliwości.
Dziękuję za miłe przywitanie, co dziennie staram się poznawać prawo Suderlandu, a nawet zastanawiam się czy nie uzyskać jakiegoś tytułu w uczelni wyższej Suderlandu w dziedzinie prawa, co prawda nie jest to wymogiem, ale zawsze to jakiś plus do CV
Raczej nie jest to wymagane, ale miło by było. Aczkolwiek ostrzegam, że mamy dość rozległe prawo.
Ferdynand Dugosz - Senator XIII Kadencji, Prezes Suderlandzkiej Agencji Kosmicznej

Witam cieplutko i serdecznie.
A L I B A B A
|