12.08.2019, 11:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2019, 11:38 przez Hans von Eichenblatt.)
Obywatele i Obywatelki!
Chcieliśmy Wam bardzo podziękować, że darzycie nas zaufaniem i postanowiliście oddać głos właśnie na nas w wyborach parlamentarnych.
Bez Was nie udałoby nam się wygrać tych ważnych wyborów. Naród suderlandzki pokazał w tych wyborach, że ma dosyć szkalowania Prezydenta Dmowskiego i plucia nam wszystkim w twarz. Generał to istotny filar stabilizacji państwa, wspierajmy go w codziennej pracy nad lepszym Suderlandem. Program, który przedstawiliśmy w trakcie kampanii wyborczej będziemy sukcesywnie realizować, bo tego od nas naród oczekuje. Pragnę także zaprosić na wielki zjazd BBWP, który odbędzie się w najbliższych dniach pod hasłem: "Program Bloku programem narodu". Ku chwale ojczyzny!
Hans von Eichenblatt - KRKiO, Senator XIII Kadencji, Gubernator Safez, KGP

12.08.2019, 11:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2019, 11:38 przez Hans von Eichenblatt.)
(12.08.2019, 11:26)Karl von Schwarzengrau napisał(a): A wy tam w ogóle pytaliście wszystkich, których na listy umieściliście czy chcą startować?
Oczywiście, że tak.
(12.08.2019, 11:31)Norbert Byfyj napisał(a): Ten drugi od lewej to kto? Nie kojarzę za bardzo
To jest ogolony Pan Mykko

(12.08.2019, 18:04)Ryszard Maj napisał(a): Co to za duch pomiędzy panem von Eichenblattem i panem Mykkiem?
To jest przecież Prezydent Dmowski

Nazywanie prezydenta generałem na pewno nie sprawi, że nie będziemy ciebie uważać za marionetkę. Pomijając, że to brzmi kontrowersyjnie.
Ferdynand Dugosz - Senator XIII Kadencji, Prezes Suderlandzkiej Agencji Kosmicznej

(12.08.2019, 20:54)Ferdynand Dugosz napisał(a): Nazywanie prezydenta generałem na pewno nie sprawi, że nie będziemy ciebie uważać za marionetkę. Pomijając, że to brzmi kontrowersyjnie.
Możecie sobie uważać mnie nawet, za Myszkę Miki, niezbyt mnie to obchodzi.

Naprawdę nie obchodzi ciebie zdanie jedynych obywateli poza członkami własnej partii? No to widzę bardzo szanujecie tych wyborców... Ciekawe czy którykolwiek to przeczyta. Przypuszczam, że od wyborów nie odwiedził forum.
Ferdynand Dugosz - Senator XIII Kadencji, Prezes Suderlandzkiej Agencji Kosmicznej

|